KVĚTÁK S INDICKOU OMÁČKOU A ČERVENOU ČOČKOU
INGREDIENCE
1 květák
1 cibule
ghee
300 ml rajčatové passaty
1 plechovka kokosového mléka
zázvor
2-3 stroužky česneku
2 lžičky kurkumy
špetka koriandru
kari (dobrovolné)
sůl
pepř
červená čočka
POSTUP
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na ghee.
Květák omyjeme, nakrájíme na drobné růžičky a přidáme do hrnce.
Zalijeme passatou a kokosovým mlékem a přivedeme k varu. Vaříme do změknutí.
V průběhu vaření přidáme špetku zázvoru, prolisovaný česnek, kurkumu, kari, koriandr, sůl a pepř.
V samostatném hrnci uvaříme červenou čočku dle návodu na obalu.
Podáváme dohromady.
DOBROU CHUŤ,
Vaše SuperMum